Εκδήλωση για τους μαθητές Γυμνασίου

📌Η περίοδος της καραντίνας φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της. Οι μαθητές των γυμνασίων είναι ήδη δύο χρόνια πίσω από μια οθόνη, μακριά από το φυσικό τους περιβάλλον αποκομμένοι από την πραγματική εκπαιδευτική διαδικασία παρ’όλες τις φιλότιμες προσπάθειες των καθηγητών τους σε σχολεία και φροντιστήρια με την τηλεκπαίδευση .
Αναλογιζόμενοι τις επιπτώσεις τόσο σε εκπαιδευτικό όσο και σε κοινωνικό και ψυχολογικό επίπεδο αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να προχωρήσουμε σε μια σειρά πρωτοβουλιών ώστε να διευκολύνουμε την ομαλή εξέλιξη των μαθητών και το όσο πιο φυσιολογικό πέρασμα στο απαιτητικό λύκειο.

📌 Με χαρά σας ανακοινώνουμε την πρώτη μας πρωτοβουλία που είναι μια κοινή εκδήλωση 20 φροντιστηρίων από όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με τον Πάνο Σταυρόπουλο σύμβουλο επαγγελματικού προσανατολισμού και την Αγγελική Ζαχαριά που θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν μαθητές και γονείς να ανταπεξέλθουν στις ιδιάζουσες συνθήκες της εποχής.

🔜Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 29/5 στην διαδικτυακή μας ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας του ZOOM.
Η παρουσία σας θα μας τιμούσε ιδιαίτερα!

❗Meeting ID: 853 1267 4206
❗Passcode: 533987
💻https://us02web.zoom.us/j/85312674206?pwd=TkNobE8yald6UGlWbFZuV0MwbDZCZz09